Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alkusz - Bróker - Budapest képes leírás - Biztosítás.tlap.hu
részletek »

Alkusz - Bróker - Budapest - Biztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztositas.tlap.hu » Alkusz - Bróker - Budapest
Keresés
Találatok száma - 29 db
Alkusz Centrum Független Oktatási Központ - VIII. ker.

Alkusz Centrum Független Oktatási Központ - VIII. ker.

A cég ügyvezetését és szakmai irányítását 11 éves biztosítási múlttal, ebből 5 éves alkusz-támogatási tapasztalattal, menedzser szakképesítéssel végzem. Jelentős időt töltöttem alkusz cégeknél, hogy tapasztalatot szerezzek a brókeri munkában, megértsem, milyen ügyfél elvárásnak kell megfelelniük és fel tudjam mérni, milyen szolgáltatással tehetném hatékonyabbá munkájukat.

Alkusz.Net Biztosítási Bróker Kft. - XIII. ker.

Alkusz.Net Biztosítási Bróker Kft. - XIII. ker.

Az Alkusz Net Biztosítási Bróker Kft. 100%-ban magyar tulajdonú társaság. 2004-ben kezdte meg működését biztosítótársaságokból kivált, tapasztalt szakemberek közreműködésével. Szakértő? - Önnek ingyen. Bármilyen furcsán hangzik, van ilyen. A biztosítási alkusz munkáját az ügyfelek képviseletében végzi, mégis a biztosítók fizetik meg érte. Az alkusz az Ön érdekeit képviseli.

Amero Biztosítási Alkusz Kft. - XX. ker.

Amero Biztosítási Alkusz Kft. - XX. ker.

Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy ügyfeleink részére - megbízás alapján - a lehető legkedvezőbb biztosítási szerződést ajánljuk a biztosítási díjak és a szolgáltatási feltételek figyelembe vételével. Online biztosítás: Gépjármű felelősség biztosítás, CASCO biztosítás, Lakásbiztosítás, Társasház biztosítás, Utasbiztosítás

Biztosítás magazin hírek
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még messze van a válság előttitől
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még... A biztosítók adózott eredménye a múlt évben 30,7 milliárd forintot tett ki, ez 3,2 milliárddal több a 2013. évinél, de még mindig csak a fele a válság előttinek - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke a portfolio.hu portál biztosítási konferenciáján szerdán Budapesten. A piac nem igazolta vissza a biztosítók várakozásait, sem a...
A hét végéig lehet befizetni a kötelező biztosítás idei első díját
A hét végéig lehet befizetni a... Az év végi évfordulóval új kötelező gépjármű felelősségbiztosítást...
Mabisz: több mint négy százalékkal nőtt a biztosítók díjbevétele
Mabisz: több mint négy százalékkal... A magyarországi biztosítási szektor díjbevétele az előző évihez képest 4,2...
Aquarius-Linked Kft. - II. ker.

Aquarius-Linked Kft. - II. ker.

Önnek mit jelent egy hitel? Probléma mentesen megkapott összeget céljaihoz, vagy hónapokon át tartó fáradságos küzdelmet a bankkal? Önnek mit jelent egy biztosítás? Egy szükséges rosszt rengeteg utánajárással? vagy egy testre szabott szerződést amely valóban Önért van? Mi azért vagyunk, hogy az alábbi kérdések esetében az első válasz meg se forduljon a fejében....

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. - IV. ker.

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. - IV. ker.

Célunk a családok és a gazdálkodó szervezetek kockázatainak biztosításokkal való lefedése, ezáltal a mindennapi veszélyek okozta anyagi veszteségek csökkentése, kizárása. A biztosítások mellett az önkéntes pénztárak és a lakás-takarékpénztárak is partnereink a családok és vállalkozások gazdálkodásának optimalizálásában.

Atom Bróker Kft. - XI. ker.

Atom Bróker Kft. - XI. ker.

Atom Bróker Kft Biztosítás közvetítő Budapesten. Olcsó biztosítás kötés már akár online vagy telefonon is megköthető nálunk. Használja online biztosítás kalkulátorunkat és szerződés kötési lehetőségeinket. Biztosítás közvetítő cégünk által. Ön a legmegfelelőbb biztosítási ajánlatot tudja majd kiválasztani. Atom Bróker Kft biztosítás közvetítő, mert velünk egyszerűbb.

Axon Biztosítási Alkusz Kft. - XVI. ker.

Axon Biztosítási Alkusz Kft. - XVI. ker.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megkötendő biztosítások díjai a maximálisan megadható kedvezményeket és a kockázatok minél nagyobb lefedését tartalmazzák. Ennek értelmében alkuszi tevékenységünk nagyon fontos lehet az Ön számára mivel meglévő biztosítások átvizsgálásától az új biztosítások megkötésén keresztül a kárrendezésig eseteleges jogi tanácsadásig minden egy kézben van és ezzel együtt megkönnyíti az Ön biztosítással kapcsolatos ügyintézéseit. Szerződéskötés esetén gondoskodunk azok kezeléséről, időszak felülvizsgálatokról, nyilvántartásáról. Továbbá kellő szakmai felkészültséggel nyújtunk felvilágosítást a biztosítók által meghatározott feltételekről, jogi útvesztőkről. Szolgáltatások: Kötelező Biztosítás, Casco, lakás, utas biztosítások - Online Biztosítás

Bankárnet Kft. - I. ker.

Bankárnet Kft. - I. ker.

Igényes biztosítót, reális védelmet keres? Mondja el, mik az igényei, nálunk tíz biztosító versenyzik önért. Tapasztalt és szakértő munkatársaink biztosan megtalálják a legoptimálisabb megoldást a helyzetére. Ingyenes igényfelmérést és tanácsadást kap, amik után a döntését megalapozhatottan hozhatja meg...

Best-Office Biztosítási Alkusz Kft. - XV. ker.

Best-Office Biztosítási Alkusz Kft. - XV. ker.

A Best-Office Kft 1994. december 28-án alakult, magyar magántőkéből biztosítási ügyletek közvetítésére és kárrendezésbeni közreműködésre. Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás kiszámítása. Munkanélküliség és keresőképtelenség biztosítás. Vezető Tisztségviselők Felelősségbiztosítása.

Hirdetés
Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. - XI. ker

Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. - XI. ker

Sajnos bármelyikünkkel előfordulhat, hogy munkanélküliség vagy hosszan tartó betegség miatt hónapokig nem kapunk fizetést, vagy fizetésünknek csak egy részét kapjuk meg. Ilyenkor sokszor megoldhatatlan problémát jelent számláink (gáz-, villany-, stb.) kifizetése, hiteleink törlesztése, gyermekeink iskoláztatása. Kénytelenek vagyunk megtakarított pénzünkhöz nyúlni vagy kölcsönkérni. Bár ezen helyzetek általában átmenetiek, a pénztelenséggel járó kiszolgáltatottság és megaláztatás mégis nagyon kellemetlen. A jövedelemkiesés-biztosítás segítségével mindezt elkerülhetjük!

Biztosítások.hu Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. - XIV. ker.

Biztosítások.hu Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. - XIV. ker.

Számolja ki Ön is online kalkulátorunkkal 2011. évi díját, és spóroljon akár 10000-eket segítségünkkel! Ha szeretne részletes információkat szerezni a kötelező biztosítás váltásával kapcsolatban és választ kapni arra, hogy mi az új kötelező biztosítás díjszámításának alapja, vagy hogy milyen díjkedvezmények járnak Önnek, akkor kérem látogasson el honlapunkra!

Cégbiztosító Kft. - XIII. ker.

Cégbiztosító Kft. - XIII. ker.

A cegbiztosito.hu portál az internet adta lehetőséggel könnyíti meg a vállalkozások számára a biztosítások közötti eligazodást. A legjelentősebb biztosítókkal állunk kapcsolatban. A cég méretétől és tevékenységétől függetlenül kárt szenvedhetnek és maguk is kárt okozhatnak, alkalmazottaik megsérülhetnek. Minderre érdemes odafigyelni, hiszen komoly anyagi vonzata lehet.

CLB Független Biztosítási Alkusz - VI. ker.

CLB Független Biztosítási Alkusz - VI. ker.

Kötelező biztosítás online - Oldalunkon minden szükséges információt megtalál a kötelező biztosításról, továbbá segítségére leszünk a legkedvezőbb szerződés kiválasztásában és megkötésében. Online termékek: Casco, Gépjármű felelősségbiztosítás, Lakásbiztosítás, Utasbiztosítás, Önrész biztosítás, Életbiztosítás, Kisállat biztosítás, Vételár biztosítás, Vállalati biztosítások, Munkanélküliségi biztosítás

Dimax Consulting Kft. - VIII. ker.

Dimax Consulting Kft. - VIII. ker.

Weboldalunkon nemcsak megkötheti 2011-re a kötelező gépjármű felelősségbiztosítását, de tájékozódhat a vonatkozó feltételekről és a lehetőségekről is. Kalkuláljon, kössön szerződést és intézze kényelmesen 2011-re kötelező biztosítását! Nálunk minden biztosító ajánlata Önért versenyez! Használja ki most!

Ensure Kft. - XVII. ker.

Ensure Kft. - XVII. ker.

Társaságunk a biztosítási és kockázatkezelési igények minden területén komplex, egyedi megoldásokat kínál ügyfeleinek. Gépjármű biztosítások, flottabiztosítások, vállalkozásokra és vállalatokra szabott vagyonbiztosítások, felelősségbiztosítások, nemzetközi biztosítási programokban való részvétel, vállalati juttatási rendszerek kidolgozása és menedzser programok, megtakarítási és finanszírozási megoldások.

Euro-Quattro Biztosítási Alkusz Kft. - XVII. ker.

Euro-Quattro Biztosítási Alkusz Kft. - XVII. ker.

Oldalunkon megtalálja a fontosabb biztosítási formákat, melyekre szükség lehet az élet során. Amennyiben gépkocsival rendelkezik, úgy oldalunkon megkötheti kötelező és Casco biztosítását, illetve kötelező biztosítót is válthat. Mindenkinek, aki lakásban vagy házban lakik, ajánljuk a lakásbiztosítást, hogy nyugalomban menjen el otthonról, mert biztonságban tudhatja értékeit. Repülőjegy vagy utazás vásárlásakor a nem várt eseményekre kössön sztornóbiztosítást ( útlemondási biztosítás ), nyaralása alatt pedig érezze magát biztonságba az utasbiztosítással, mely baleset, betegség, poggyászkár esetén segít. A mai bizonytalan gazdasági helyzetben érdemes munkanélküliségi biztosítást kötni, hogy segítsége legyen munkahelye elvesztése esetén.

Finanszír Biztosítási Alkusz - X. ker.

Finanszír Biztosítási Alkusz - X. ker.

A Finanszír kft. 2003-óta áll ügyfelei szolgálatában. Üzleti filozófiánk, hogy - mindazoknak, akik igénylik -, segítsünk eligazodni a pénzügyi lehetőségek útvesztőiben és egyedi pénzügyi lehetőségek kidolgozásával különleges előnyökhöz juttassuk ügyfeleinket! Számunkra elsődleges fontosságú a gyorsaság és ügyfeleink megelégedettsége! Valljuk, hogy minden ügyfélnek a szerződéskötés előtt kell megismernie a szerződések apró betűs pontjait. Sok ügyfelünk fogalmazta így véleményét rólunk: Egy jó pénzügyi tanácsadó legalább olyan fontos a családban, mint a család orvosa, vagy ügyvédje! A Finanszír Kft. létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, és gazdaságosan intézhessék.

Tuti menü