Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztosítási egyesületek képes leírás - Biztosítás.tlap.hu
részletek »

Biztosítási egyesületek - Biztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztositas.tlap.hu » Biztosítási egyesületek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Biztosítási Oktatási Intézet

Biztosítási Oktatási Intézet

A Biztosítási Oktatási Intézetet a Magyar Biztosítók Szövetségének kezdeményezésére 1994-ben alapították az ország legtekintélyesebb biztosítótársaságai. A szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása: Biztosítást közvetít. Tájékoztat a biztosítóról, a biztosításról, az azzal kapcsolatos pénzügyi szolgáltatásokról. Felméri a biztosítási igényt, elemzi a biztosítási szükségletet. Versenyző biztosítási termékeket és biztosítókat hasonlít össze. Közreműködik az ajánlattételben és a szerződésgondozásban. Képviseli az ügyfelet vagy egyidejűleg több egymással versenyző biztosítót. Jogszerű, szakszerű és ügyfélorientált tanácsadói szolgáltatást nyújt. Elkötelezett, hatékony és udvarias szakmai kommunikációt folytat. Marketingtevékenységben, pénzügyi tervezésben közreműködik. Informatikai és telekommunikációs megoldásokat alkalmaz.

Biztosítási Szemle

Biztosítási Szemle

A Magyar Biztosítók Szövetségének hivatalos online magazinja. Naponta frissülő hazai és nemzetközi biztosításpiaci, pénztárpiaci, valamint általános hazai gazdasági és szabályozói hírekkel. A híreken kívül biztosításszakmai rendezvények, konferenciák, egyéb események ajánlóit, video tartalmakat, az ágazat hazai és nemzetközi képviselőivel készült interjúkat is olvashatnak az oldal látogatói. Rendszeresen publikálásra kerülnek rajta hazai és nemzetközi tanulmányok, elemzések, melyek eredeti formájukban és terjedelmükben le is tölhetőek az oldalról. Ezen kívül biztosításpiaci adatokat, statisztikákat is közlünk, a hazai és európai szabályokról, azok változásairól is beszámolunk.

KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület

KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület

KÖBE - Közlekedési Biztosító Egyesület - GFB, Casco gépjármű biztosítás, A Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) 1996-os alapítása óta egyenletesen fejlődik, üzleti filozófiája szerint a lépésről lépésre elvet követve. Az Egyesület tevékenységét az Alapszabálynak megfelelően non-profit alapon, de eredményesen végzi.

Biztosítás magazin hírek
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még messze van a válság előttitől
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még... A biztosítók adózott eredménye a múlt évben 30,7 milliárd forintot tett ki, ez 3,2 milliárddal több a 2013. évinél, de még mindig csak a fele a válság előttinek - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke a portfolio.hu portál biztosítási konferenciáján szerdán Budapesten. A piac nem igazolta vissza a biztosítók várakozásait, sem a...
A hét végéig lehet befizetni a kötelező biztosítás idei első díját
A hét végéig lehet befizetni a... Az év végi évfordulóval új kötelező gépjármű felelősségbiztosítást...
Mabisz: több mint négy százalékkal nőtt a biztosítók díjbevétele
Mabisz: több mint négy százalékkal... A magyarországi biztosítási szektor díjbevétele az előző évihez képest 4,2...
Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)

Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)

Szövetségünk fő célkitűzése a magyar biztosítási szakma képviselete és érdekvédelme. E mellett szövetségünk feladatának tekinti tagjaink közös érdekkörébe tartozó tevékenységek koordinálását és levezetését (pl. kármegelőzés, oktatás, biztosítási csalások elleni védekezés). A MABISZ tagozatai fórumot biztosítanak közös területen dolgozó szakemberek tapasztalatcseréjére is.

Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesületének  - Mübse

Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesületének - Mübse

Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesülete 1991. augusztus hó 21. napján alakult. Az ügyvédi kamarába történő felvételre kizárólag az jogosult, aki ügyvédi felelősségbiztosítással rendelkezik vagy az Ügyvédi Biztosító és Önsegélyező Egylet tagja.

Tuti menü