Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztosító képes leírás - Biztosítás.tlap.hu
részletek »

Biztosító - Biztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztositas.tlap.hu » Biztosító
Keresés
Találatok száma - 30 db
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. a nemzetközi Aegon Csoport tagja. Székhelye Hollandiában, Hágában van, de a legnagyobb Aegon vállalat az Amerikai Egyesült Államokban található. Részvényeit a világ hat tőzsdéjén jegyzik: Amszterdamban, Frankfurtban, Londonban, New Yorkban, Tokióban és Zürichben. Piaci kapitalizációja, a vagyona és a nettó díjbevétele alapján egyike a világ legnagyobb jegyzett biztosító csoportjainak. Termékek: biztosítás, nyugdíj, hitel életbiztosítás, baleset biztosítás, vagyonbiztosítás

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

A németországi központú Allianz - amely a magyar pénzügyi szektor első és legnagyobb nyugati befektetője volt - a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, Európában piacvezető. Négy alaptevékenysége a vagyon- és baleset biztosítás, az élet- és egészségbiztosítás, a vagyonkezelés, valamint a banki szolgáltatások.

AXA Assistance

AXA Assistance

AXA Assistance utazásbiztosítás 20% kedvezménnyel. Biztosítsa családja minden tagját az egész világon. Kalkulátorunkkal kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Biztosításunk fedezi az orvosi költségeket, baleset és felelősségbiztosítást és akár poggyász és járatkésés biztosítást is tartalmaz. 2 perc alatt megkötheti, kártyával vagy banki átutalással is kifizetheti. Alap utazásbiztosításainkhoz kiegészítő útlemondás biztosítás és autó asszisztencia biztosítás is köthető. Ha gyakran utazik külföldre, akkor éves utasbiztosítási bérlet vásárlásával időt és pénzt is spórolhat.

Biztosítás magazin hírek
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még messze van a válság előttitől
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még... A biztosítók adózott eredménye a múlt évben 30,7 milliárd forintot tett ki, ez 3,2 milliárddal több a 2013. évinél, de még mindig csak a fele a válság előttinek - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke a portfolio.hu portál biztosítási konferenciáján szerdán Budapesten. A piac nem igazolta vissza a biztosítók várakozásait, sem a...
A hét végéig lehet befizetni a kötelező biztosítás idei első díját
A hét végéig lehet befizetni a... Az év végi évfordulóval új kötelező gépjármű felelősségbiztosítást...
Mabisz: több mint négy százalékkal nőtt a biztosítók díjbevétele
Mabisz: több mint négy százalékkal... A magyarországi biztosítási szektor díjbevétele az előző évihez képest 4,2...
BestCover egészségbiztosítás közvetítő

BestCover egészségbiztosítás közvetítő

A BestCover Magyarország piacvezető egészségbiztosítás közvetítője. 2008-ban azért jött létre, hogy ügyfelei számára a lehető leggyorsabb és legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa. Kiemelt partnerünk ? a Generali Biztosító ? rendszeresen csapatunknak ítéli azokat a díjakat, amelyek a legnagyobb elismerésének számítanak a szakmában, így bátran állíthatjuk, hogy a BestCover az egyik legjobb biztosításközvetítő. Ügyfeleink visszajelzései is pozitívak: a legtöbben azért szeretnek minket, mert kiemelt figyelmet, személyre szabott szolgáltatást kapnak, és mindezt gyorsan. Célunk, hogy a BestCover legyen a leggyorsabb biztosításközvetítő. Nálunk valóban az ügyfél az első, ezért arra törekszünk, hogy munkatársaink a legfrissebb, naprakész befektetési- és biztosítási információkkal segítsék a hozzánk fordulókat, ezért folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt. A BestCover az elégedett ügyfeleket tekinti legnagyobb értékének!

Biztos Jövő!

Biztos Jövő!

Szeretné biztonságban tudni a pénzügyeit? Akkor Önnek is egy pénzügyi szakemberre van szüksége, aki tanácsaival olyan megoldásokat tud javasolni amelyek személyre szabottak.A Biztos Jövőkép ebben segít! Mindenki számára fontos a családjának az anyagi jóléte, vagy gyermekének biztonsága, a pénzügyi tanácsadás mellett baleset és egészségbiztosítási kérdésekben is rendelkezésre állnak a csapat tagjai, akár személyes konzultációk alkalmával is. Legyen szó hitelről,vagy különböző pénzbefektetési módokról, a Biztos Jövőkép szakemberei garantáltan a legjobb megoldásokat kínálják Önnek! Forduljon hozzájuk bizalommal!

Biztosítás blog

Biztosítás blog

Honlapunkon biztosításokkal kapcsolatos információkról tájékozódhatnak az érdeklődők. Az utasbiztosítás igénylése kisebb jellegű kalandozásokhoz is jobb, ha van, hosszabb ideig tartó kirándulásra pedig ostobaság nélküle elindulni. A rövidebb nyaralásokhoz elég lehet az olcsó utasbiztosítás megkötése is. Az utasbiztosítás biztosítást nyújt részünkre a váratlan, előre ki nem számítható eseményekre. Akkor, ha más országban ér minket akár csak egy kisebb jellegű károsodás is, teljes mértékben védtelenek vagyunk. Ha viszont legalább egy olcsó utasbiztosítást kötünk és külföldön kisebb mértékű fizikai sérülés ér minket a kórházi költségeinket nem kell kifizetnünk, értesítik hozzátartozóinkat és szállításunk díja is biztosítva van. Az ilyen típusú térítések biztosítás nélkül nagy költségeket zúdíthatnak ránk. Az olcsó utasbiztosítás, akár online is megköthető, így nem csak kedvezményes, hanem kényelmes is!

Biztositási Szakértők

Biztositási Szakértők

A honlap szakértői minden meglévő vagy jövőben megkötni kívánt biztosítással kapcsolatban állnak a magánszemélyek és a vállalkozások rendelkezésére. Vizsgáltassa felül meglévő biztositását, hogy aktualizálja. Keressen minket elérhetőségeinket, akár kötelező gépjármű biztosítást vagy akár nyugdíjbiztosítást szeretne kötni. Nálunk nem egy automata rendszer küldi az ajánlatot, hanem szakértőink készítik el, ami biztosan az Ön igényeire lesz kialakítva. Kérjen pénzügyi tervezést ingyenes tanácsadással és regisztráljon a VIP Klubba.

Chartis Europe S.A

Chartis Europe S.A

Az American International Group, Inc. (AIG), a világ egyik vezető biztosítási és pénzügyi szolgáltatója, egyben a vezető nemzetközi biztosító, és több, mint 130 országban és területen működik. Az AIG vállalatai kereskedelmi és intézményi ügyfelek, valamint magánszemélyek részére nyújtanak szolgáltatásokat, bármely más biztosítóval összehasonlítva is a legkiterjedtebb nem-élet és életbiztosítási hálózattal a világon. Ezen felül az AIG vállalatok a világ minden táján piacvezetők a nyugdíj szolgáltatások, pénzügyi szolgáltatások és a vagyonkezelés terén.

Cig Közép-európai Biztosító Zrt.

Cig Közép-európai Biztosító Zrt.

A társaság az egyetlen hazai alapítású, főként magánszemélyek tulajdonában lévő biztosító. Mint ilyen, küldetésének tekinti, hogy az alapító tagok hitelességének és példájának erejével, valamint a nemzetközi összehasonlításban is hatékony cégvezetés segítségével magas szintű szolgáltatást és egyedülálló anyagi biztonságot nyújtson leendő ügyfeleinek. Az új cég a közép-európai térségben, az életbiztosítási piacon kezdi meg működését, és 3-10 éven belül piacvezetővé kíván válni. A társaság zöldmezős beruházásként jön létre, saját ügynökhálózatot épít ki, különleges, egyedi termékeit és szolgáltatásait azonban brókerek révén is értékesíti.

Hirdetés
Das Jogvédelmi Biztosító Rt.

Das Jogvédelmi Biztosító Rt.

A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. jogvédelmi biztosításai keretében elősegíti azt, hogy a biztosított személy érvényesíteni tudja jogos érdekeit, és a szerződésben meghatározott biztosítási összegig viseli az ehhez szükséges költségeket. A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító székháza megközelíthető a 2-es metróval a Blaha Lujza térig (Déli pályaudvar - Örs vezér tér), majd gyalogosan a Keleti pu. irányába (kb. 300 m), vagy a 7-es, piros 7-es, 7A jelzésű buszokkal.

Dimenzió Biztosító Egyesület

Dimenzió Biztosító Egyesület

A Dimenzió Biztosító Egyesület biztosítási ágazatának élet- és balesetbiztosításai az alapbiztosításoktól az exkluzív, személyre szabott biztosításokig terjednek. Így a balesetekre, halálesetre, munkaképtelenségre, kórházi ápolásra és számos más káreseményre biztosítások széles köre köthető. Az önkéntes nyugdíj ágazat elsősorban az állami nyugdíj kiegészítésére szolgál. A Biztosító önsegélyező ágazata olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek különböző élethelyzetekben lehetnek a tagok segítségére. Az Önsegélyező ágazat - külön megállapodás alapján - egészségmegőrzést célzó szűrővizsgálatokat is kínál.

Erste Biztosító

Erste Biztosító

Erste Biztosító - Az élet napos oldala. Életteli programok - mely az élet- és nyugdíjbiztosításaink teljes palettáját tartalmazza. Vállalati ügyfélprogram - mely vállalati partnereink számára tartogat csoportos biztosításokat. Vagyonos programok - mely közvetített szolgáltatásokat (lakás-, utas-, építés- és szerelésbiztosítás) tartalmazza

Európai Utazási Biztosító Zrt.

Európai Utazási Biztosító Zrt.

Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója. Európai Utazási Biztosító Zrt nemcsak sok évtizedes tudást és széleskörű szakmai ismeretet, de tulajdonosainak világméretű szervezeteit és stabil pénzügyi hátterét is maga mögött tudhatja

Generali-Providencia Biztosító

Generali-Providencia Biztosító

A magyarországi piacon működő külföldi biztosítótársaságok közül a Generali büszkélkedhet a legkorábbra visszanyúló és leggazdagabb múlttal. A társaság 1832-ben, alapítása után egy évvel már Pesten is megkezdte működését, s neve rövid időn belül összeforrt a korrekt és szakértő biztosítás fogalmával. A Generalira Magyarországon több mint másfél évszázaddal ezelőtt az az úttörő feladat hárult, hogy a biztosítás eszméjének elfogadtatásával megteremtse a hazai biztosítási piacot. Más társaságoktól eltérően, a Generali kezdettől fogva nemcsak a tengeri és szárazföldi szállítások biztosításával foglalkozott, hanem teljes körű biztosítási védelmet kínált ügyfelei számára. Termékek: Életbiztosítás, betegségbiztosítás, baleset biztosítás, vagyonbiztosítás, gépjármű biztosítás

Genertel Biztosító Zrt.

Genertel Biztosító Zrt.

A Genertel Biztosító Zrt. a Generali Csoport tagja, 100%-os tulajdonosa a Generali-Providencia Biztosító Zrt. A Generali Csoport mindkét országban bebizonyította, hogy a hatékonyság, a kiváló ügyfélkapcsolat és a versenyképes ár az anyavállalat profizmusával és tapasztalatával a felgyorsult életmóddal is versenybe tud szállni, és a technikai újításoknak köszönhetően minden ügyfél igényét maximálisan ki tudja elégíteni, nyújtani leendő ügyfeleinek. Termékek: Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, kötelező biztosítás, felelősségbiztosítás

Groupama Garancia Biztosító

Groupama Garancia Biztosító

A Groupama Franciaország és Európa egyik vezető biztosító csoportja 100 éves tekintélyes múlttal, díjnyertes szakmai háttérrel és mintegy 14 országra kiterjedő biztosítói tevékenységgel. A Groupama ma 16 millió Ügyfele számára nyújt védelmet. Termékek: Élet-és baleset biztosítások, Gépjármű-biztosítások, Lakás- és társasház biztosítás, Utasbiztosítás, Egyéb lakossági biztosítások.

Hungarorisk Kft.

Hungarorisk Kft.

Cégünk a Hungarorisk Kft., melynek profilja a biztosítási szolgáltatásokra terjed ki. A biztonság megteremtésének ezen formájára mindenkinek szüksége lehet. Nálunk megtalálhatja az Ön élethelyzetének s körülményeinek legideálisabb biztosítási formáját. 7 fő területre osztottuk kínálatunk, a gépjármű-, a lakás-, az utas-, a nyugdíj-, a vállalkozások vagyon-, a szakmai felelősség-, és kockázati életbiztosításra. Fáradjon be irodánkba az ország két pontján, Budapesten és Debrecenben, és kérje ki szakértőink tanácsait vagy keresse fel weboldalunkat és használja online kalkulátorunkat és kösse meg biztosítását otthonról.

Tuti menü