Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kárszakértők, jogászok képes leírás - Biztosítás.tlap.hu
részletek »

Kárszakértők, jogászok - Biztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztositas.tlap.hu » Kárszakértők, jogászok
Keresés
Találatok száma - 11 db
 	Accident Kárügyintéző Kft.

Accident Kárügyintéző Kft.

A megfelelő szakember segítsége nélkül a jogszabályi lehetőségek ismeretének hiánya miatt a kárigények érvényesítése során Önt hátrányok érhetik, ezért a személyi sérüléses balesetekkel kapcsolatos kártérítési lehetőségek teljes kimerítése érdekében Társaságunk felajánlja segítségét.

Baleseti kártérítés

Baleseti kártérítés

Ha Ön közlekedési-, munkahelyi- vagy bármilyen más által okozott baleset vétlen sérültje/károsultja, vagy az áldozat hozzátartozója, Ön akár több millió forintos kártérítésre is jogosult lehet. Kérjen díjmentes tanácsadást, hogy az Önt törvény szerint megillető kártérítési összeget mielőbb, lehetőség szerint évekig tartó pereskedés nélkül megkaphassa! Mit tegyen, ha balesetet szenved? Mire ügyeljen baleset esetén? Mit tegyen, ha balesetben megsérül? Jár-e kártérítés a hozzátartozónak? Milyen összegű kártérítés érvényesíthető? Hogyan bizonyíthatja kárát? Kihez fordulhat kártérítésért? Munkabaleset, vagy üzemi baleset? Kitől követelhető kártérítés? Milyen kártérítést követelhet a munkavállaló? Ha kérdései vannak, mi megválaszoljuk! Kártérítéssel kapcsolatban várjuk kérdéseit!

Büszi Kft. - Székesfehérvár

Büszi Kft. - Székesfehérvár

Belföldi és nemzetközi gépjárműkár-rendezés, Belföldi és nemzetközi személyi sérüléses károk rendezése, Igazságügyi műszaki gépjármű szakértői tevékenység, Munkavédelmi tevékenység. Vétlenül elszenvedett balesetek esetén a jogalapból fakadó egyéb jogcímeken érvényesíthető kártérítési igények szakszerű összeállítása.

Biztosítás magazin hírek
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még messze van a válság előttitől
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még... A biztosítók adózott eredménye a múlt évben 30,7 milliárd forintot tett ki, ez 3,2 milliárddal több a 2013. évinél, de még mindig csak a fele a válság előttinek - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke a portfolio.hu portál biztosítási konferenciáján szerdán Budapesten. A piac nem igazolta vissza a biztosítók várakozásait, sem a...
A hét végéig lehet befizetni a kötelező biztosítás idei első díját
A hét végéig lehet befizetni a... Az év végi évfordulóval új kötelező gépjármű felelősségbiztosítást...
Mabisz: több mint négy százalékkal nőtt a biztosítók díjbevétele
Mabisz: több mint négy százalékkal... A magyarországi biztosítási szektor díjbevétele az előző évihez képest 4,2...
Dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd, közlekedési szakjogász

Dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd, közlekedési szakjogász

Ha Ön autóbalesetet okozott, vagy éppen autóbalesetben megsérült, többé nem kell kiszolgáltatottnak éreznie magát. Szakszerű segítséget kaphat problémái megoldásához, legyen az a jogosítványa bevonása, vagy a biztosítóval történő hadakozás az Önnek jogosan járó kártérítés érdekében. Ha Ön ellen közúti bűncselekmény vagy szabálysértés miatt eljárás indult, szakszerűen látom el védelmét, és mindent megteszek annak érdekében, hogy Ön tisztában legyen jogaival, lehetőségeivel. A segítség egy kattintásra van. Dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd, közlekedési szakjogász

Dr. Herman Ivett Annamária - közlekedési szakjogász, ügyvéd

Dr. Herman Ivett Annamária - közlekedési szakjogász, ügyvéd

Szabálysértés megállapítására akkor kerül sor, ha az Ön által okozott balesetben sérülést szenvedett személy sérülései nyolc napon belül gyógyulók. Közúti baleset okozása esetén nagyobb összegű pénzbüntetésre és több évre történő járművezetéstől eltiltásra számíthat. Ha Ön közlekedési balesetet okoz szabálysértést vagy bűncselekményt is megvalósíthat. Gyalogos gázolásnál, vagy személyi sérüléssel járó közúti baleset okozásánál baleseti kártérítés jár a sértettnek. Kártérítési ügyvédre van szüksége mindazoknak, akik közlekedési baleset sérültjei. A válóperes ügyvéd hatékony, gyors és megbízható segítséget nyújt a válóperek lebonyolításában.

Dr. Lak Edit biztosítási és közlekedési szakjogász, ügyvéd

Dr. Lak Edit biztosítási és közlekedési szakjogász, ügyvéd

Közlekedési balesetek sérültjeinek kártérítési igényeivel és biztosítási ügyekkel foglalkozom immár 17 éve. A szakmai tapasztalaimat biztosítótársaságoknál szereztem meg, összesen 9 évet töltöttem el jogtanácsosként a Generali Providencia Biztosító Zrt.-nél és Allianz Hungária Biztosító Zrt.-nél. 2003 óta ügyvédként tevékenykedem, munkám során túlnyomórészt biztosítási és a közlekedési ügyekkel foglalkozom.

Dr. Rónaszéki László mediátor

Dr. Rónaszéki László mediátor

40 éves jogi tapasztalattal rendelkezek. Mediációs eljárás egyik kiemelkedő esete a biztosítási perek, biztosítókkal való küzdelem békés egyezsége. Kárbejelentések esetén a biztosító vizsgálatokat végez, és a kivitelező helyett a kárt rendezi. Ennek a mértéke legtöbbször nem találkozik a károsultak igényeivel, és a tényleges kár mértékét sem éri el. A gazdasági mediátor feladata a károsultak, a kivitelező, és a biztosító között létrehozni egy olyan tartalmú megállapodást, amely a valós kár mértékét feltárja, és a kivitelező nyilatkozatának alapulvételével a biztosító társaság is elfogadottnak tekinti ezt az összeget. A károsultak a kifizetéshez így sokkal gyorsabban és egyszerűbben juthatnakhozzá, mintha évekig várnának a bíróságok ítéleteire.

Enugyvedem.hu Kárrendezési Szolgáltató Kft.

Enugyvedem.hu Kárrendezési Szolgáltató Kft.

Baleseti kártérítés a baleset miatt kárt szenvedett, vétlen vagy részben vétlen személy mindazon jogos igénye - ide értve a vagyoni és nem vagyoni károkat és járadékigényeket is - melyek a balesettel összefüggésben, abból kifolyólag keletkeztek. A balesetek életünk velejárói, mindannyiunkat érintenek életünk során. A közlekedés, a munkahelyi feladatok mind-mind potenciális veszélyforrást jelentenek. Az Énügyvedem.hu Kárrendezési Kft. személyi sérüléses balesetek, közlekedési balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére.

Hungarorisk Kft.

Hungarorisk Kft.

Cégünk a Hungarorisk Kft. Budapest sok éves szakmai szakmai tapasztalattal rendelkezik felelősségbiztosítások és vagyonbiztosítások területén. Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a szerződéskötésben és a szerződések díjrendezettségének nyomon követésében, valamint kárrendezési eljárások során is. Foglalkozunk kifejezetten tervezői felelősségbiztosítással, mérnöki-tanácsadói biztosítással, felelős műszaki vezetők szakmai felelősségbiztosításával, és építés szerelés biztosítással is. Mi 6 különböző biztosítótársasággal állunk szerződésben, így kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. További információkért és ajánlatainkért keresse fel weboldalunkat!

Hirdetés
Igazságügyi Szakértők Nyilvántartó Rendszere

Igazságügyi Szakértők Nyilvántartó Rendszere

Igazságügyi Minisztérium - Igazságügyi Szakértők Nyilvántartó Rendszere - Igazságügyi Szakértők Adatbázisa. Az igazságügyi szakértői tevékenységről szóló 2005. évi XLVII. törvény értelmében igazságügyi szakértői tevékenységet az erre feljogosított (azaz az igazságügyi szakértők névjegyzékében szereplő) természetes személyek és cégjegyzékbe bejegyzett gazdasági társaságok, illetve e célra létesített igazságügyi szakértői intézmények végezhetnek.

Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete

Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete

Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete, Tanácsadás és segítség a kárrendezéshez! Konfliktuskezelés, Kársegélyszolgálat, Komplex, több fajta kártípust felölelő kárrendezések, Katasztrófakárok, tömegszerencsétlenségek rendezésében való közreműködés, Személyi sérüléses károk rendezése.

Tuti menü