Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztosítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Biztosítás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: biztositas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 107 db
 	Accident Kárügyintéző Kft.

Accident Kárügyintéző Kft.

A megfelelő szakember segítsége nélkül a jogszabályi lehetőségek ismeretének hiánya miatt a kárigények érvényesítése során Önt hátrányok érhetik, ezért a személyi sérüléses balesetekkel kapcsolatos kártérítési lehetőségek teljes kimerítése érdekében Társaságunk felajánlja segítségét.

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. a nemzetközi Aegon Csoport tagja. Székhelye Hollandiában, Hágában van, de a legnagyobb Aegon vállalat az Amerikai Egyesült Államokban található. Részvényeit a világ hat tőzsdéjén jegyzik: Amszterdamban, Frankfurtban, Londonban, New Yorkban, Tokióban és Zürichben. Piaci kapitalizációja, a vagyona és a nettó díjbevétele alapján egyike a világ legnagyobb jegyzett biztosító csoportjainak. Termékek: biztosítás, nyugdíj, hitel életbiztosítás, baleset biztosítás, vagyonbiztosítás

Agape 2000 Biztosítási Alkusz - Veszprém

Agape 2000 Biztosítási Alkusz - Veszprém

Főtevékenységünk: Díjmentes biztosítási tanácsadás, szolgáltatás Magyarország egész területén Díjmentes biztosítási tanácsadás. Tanácsadó és alkuszi szolgáltatásaink: A meglévő biztosítási szerződések díjmentes átvizsgálása, a kockázatok elemzése és az új biztosítási ügyféligények lefedése a Magyarországon működő biztosító társaságokkal együttműködve

Biztosítás magazin hírek
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még messze van a válság előttitől
Nőtt a biztosítók nyeresége, de még... A biztosítók adózott eredménye a múlt évben 30,7 milliárd forintot tett ki, ez 3,2 milliárddal több a 2013. évinél, de még mindig csak a fele a válság előttinek - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke a portfolio.hu portál biztosítási konferenciáján szerdán Budapesten. A piac nem igazolta vissza a biztosítók várakozásait, sem a...
A hét végéig lehet befizetni a kötelező biztosítás idei első díját
A hét végéig lehet befizetni a... Az év végi évfordulóval új kötelező gépjármű felelősségbiztosítást...
Mabisz: több mint négy százalékkal nőtt a biztosítók díjbevétele
Mabisz: több mint négy százalékkal... A magyarországi biztosítási szektor díjbevétele az előző évihez képest 4,2...
Agria Biztosítás - Eger

Agria Biztosítás - Eger

az Agria Biztosítás Kft. - egri székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonú, független biztosítási alkusz cég, 2008-ban alakult. Ha már kötelező, legyen kedvező. Ügyfeleink együttműködése esetén segítünk már elért bónusz fokozatuk megőrzésében. Online Kötelező Biztosítások Kötése, Díjszámítás, Online Utasbiztosítás Kötés

Alexia Biztosítási Alkusz Kft. - Solymár

Alexia Biztosítási Alkusz Kft. - Solymár

Az Alexia Biztosítási Alkusz Kft. független biztosításközvetítő tevékenységet folytat, tevékenységünk során ellátjuk a biztosítási szakértői feladatokat: tanácsot adunk, személy-, felelősség-, vagyon-, mezőgazdasági, szállítmányozási, illetve gépjármű biztosítási kategóriában szerződéseket kötünk.

Alkusz Centrum Független Oktatási Központ - VIII. ker.

Alkusz Centrum Független Oktatási Központ - VIII. ker.

A cég ügyvezetését és szakmai irányítását 11 éves biztosítási múlttal, ebből 5 éves alkusz-támogatási tapasztalattal, menedzser szakképesítéssel végzem. Jelentős időt töltöttem alkusz cégeknél, hogy tapasztalatot szerezzek a brókeri munkában, megértsem, milyen ügyfél elvárásnak kell megfelelniük és fel tudjam mérni, milyen szolgáltatással tehetném hatékonyabbá munkájukat.

Alkusz.Net Biztosítási Bróker Kft. - XIII. ker.

Alkusz.Net Biztosítási Bróker Kft. - XIII. ker.

Az Alkusz Net Biztosítási Bróker Kft. 100%-ban magyar tulajdonú társaság. 2004-ben kezdte meg működését biztosítótársaságokból kivált, tapasztalt szakemberek közreműködésével. Szakértő? - Önnek ingyen. Bármilyen furcsán hangzik, van ilyen. A biztosítási alkusz munkáját az ügyfelek képviseletében végzi, mégis a biztosítók fizetik meg érte. Az alkusz az Ön érdekeit képviseli.

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

A németországi központú Allianz - amely a magyar pénzügyi szektor első és legnagyobb nyugati befektetője volt - a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, Európában piacvezető. Négy alaptevékenysége a vagyon- és baleset biztosítás, az élet- és egészségbiztosítás, a vagyonkezelés, valamint a banki szolgáltatások.

Allianz Magánnyugdíjpénztár

Allianz Magánnyugdíjpénztár

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. 1996 augusztusa óta az Allianz AG 100 százalékos tulajdona, amely óriáscég a maga 700 milliárd eurós kezelt vagyonával a világ egyik vezető biztosítótársasága. 1997. október 29-étől az Allianz Hungária Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár megkezdte komplex tevékenységét.

Hirdetés
Alpha Alkusz Független Biztosítási Kft. - Gyömrő

Alpha Alkusz Független Biztosítási Kft. - Gyömrő

Ha a biztosítás szót halljuk, akkor szinte kizárólag a Casco és a kötelező biztosítás jut eszünkbe. Manapság már a lakásbiztosítás is gyakrabban felmerül, mióta a sok lakáshitel kapcsán a bankok ezt is kérik, hitelfedezettel együtt. Az emberek többségének természetes, hogy a vagyonát, a vagyon tárgyait biztosítsa, de hogy életbiztosítást, vagy egészség-balesetbiztosítást kössön, az nagyon ritkán jut eszébe. A vállalkozások vagyonbiztosítása sem természetes ma még hazánkban, de az EU-hoz való csatlakozásunk óta felelősségbiztosítást egyre gyakrabban kötnek a vállalkozók, még ha elsősorban csak kényszerből is teszik, mert általában a felelősségbiztosítás megléte előírás a tenderekben, pályázatokban.

Amero Biztosítási Alkusz Kft. - XX. ker.

Amero Biztosítási Alkusz Kft. - XX. ker.

Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy ügyfeleink részére - megbízás alapján - a lehető legkedvezőbb biztosítási szerződést ajánljuk a biztosítási díjak és a szolgáltatási feltételek figyelembe vételével. Online biztosítás: Gépjármű felelősség biztosítás, CASCO biztosítás, Lakásbiztosítás, Társasház biztosítás, Utasbiztosítás

Aquarius-Linked Kft. - II. ker.

Aquarius-Linked Kft. - II. ker.

Önnek mit jelent egy hitel? Probléma mentesen megkapott összeget céljaihoz, vagy hónapokon át tartó fáradságos küzdelmet a bankkal? Önnek mit jelent egy biztosítás? Egy szükséges rosszt rengeteg utánajárással? vagy egy testre szabott szerződést amely valóban Önért van? Mi azért vagyunk, hogy az alábbi kérdések esetében az első válasz meg se forduljon a fejében....

Aranykor Nyugdíjpénztár

Aranykor Nyugdíjpénztár

Aranykor Nyugdíjpénztár - Az Aranykor Nyugdíjpénztár 15 éve eredményesen működő nyugdíjpénztár. Taglétszámuk megközelíti a 130 ezer főt, kezelt vagyonuk meghaladja a 115 milliárd forintot. Munkatársaik alaposan felkészült, nagy pénztári gyakorlattal és vezetői tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. - IV. ker.

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. - IV. ker.

Célunk a családok és a gazdálkodó szervezetek kockázatainak biztosításokkal való lefedése, ezáltal a mindennapi veszélyek okozta anyagi veszteségek csökkentése, kizárása. A biztosítások mellett az önkéntes pénztárak és a lakás-takarékpénztárak is partnereink a családok és vállalkozások gazdálkodásának optimalizálásában.

Atom Bróker Kft. - XI. ker.

Atom Bróker Kft. - XI. ker.

Atom Bróker Kft Biztosítás közvetítő Budapesten. Olcsó biztosítás kötés már akár online vagy telefonon is megköthető nálunk. Használja online biztosítás kalkulátorunkat és szerződés kötési lehetőségeinket. Biztosítás közvetítő cégünk által. Ön a legmegfelelőbb biztosítási ajánlatot tudja majd kiválasztani. Atom Bróker Kft biztosítás közvetítő, mert velünk egyszerűbb.

AXA Assistance

AXA Assistance

AXA Assistance utazásbiztosítás 20% kedvezménnyel. Biztosítsa családja minden tagját az egész világon. Kalkulátorunkkal kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Biztosításunk fedezi az orvosi költségeket, baleset és felelősségbiztosítást és akár poggyász és járatkésés biztosítást is tartalmaz. 2 perc alatt megkötheti, kártyával vagy banki átutalással is kifizetheti. Alap utazásbiztosításainkhoz kiegészítő útlemondás biztosítás és autó asszisztencia biztosítás is köthető. Ha gyakran utazik külföldre, akkor éves utasbiztosítási bérlet vásárlásával időt és pénzt is spórolhat.

Axon Biztosítási Alkusz Kft. - XVI. ker.

Axon Biztosítási Alkusz Kft. - XVI. ker.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megkötendő biztosítások díjai a maximálisan megadható kedvezményeket és a kockázatok minél nagyobb lefedését tartalmazzák. Ennek értelmében alkuszi tevékenységünk nagyon fontos lehet az Ön számára mivel meglévő biztosítások átvizsgálásától az új biztosítások megkötésén keresztül a kárrendezésig eseteleges jogi tanácsadásig minden egy kézben van és ezzel együtt megkönnyíti az Ön biztosítással kapcsolatos ügyintézéseit. Szerződéskötés esetén gondoskodunk azok kezeléséről, időszak felülvizsgálatokról, nyilvántartásáról. Továbbá kellő szakmai felkészültséggel nyújtunk felvilágosítást a biztosítók által meghatározott feltételekről, jogi útvesztőkről. Szolgáltatások: Kötelező Biztosítás, Casco, lakás, utas biztosítások - Online Biztosítás

Tuti menü